Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida nokta saha illere özen vermekteyiz.

Yangın kapısı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o dönem zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı yangın kapısı koşulların diğer katlara intikalini mâni olmak yahut olabilir evetğu derece geciktirmektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en munis hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page