yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Müstamel strüktürlarda bina hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (meslek, tuzakışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla itimatlı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm uyma fail bir firmayız.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın kapısı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler elan azca maliyeti ve iz kaybının elan az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu dokumanın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık avantajları esenlamaktadır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir işlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı kontrolöründe imal edilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde Yangın Merdiveni Kapısı en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma esenlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen kapılar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dairesel merdivenin onay verilmediği bölgeler beyninde mektep, afiyet bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın başüstüneğu zevküsefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page